Cicciilias Innebandyblogg

En vanlig fredag


Daniel Dalbjer slutar, eller ja till jul, i Caperiotäby! Say Whaaat? Fast är det så oväntat... nja. Han har inte varit med de senaste matcherna och jag tyckte väl att redan i förra slutspelet så var något på gång, man spelar inte spel på mobilen under match bara för att man sitter på bänken. Men tråkigt måste jag säga han är ju trots allt en spelare som det är roligt och härligt att titta på!

Konstigt att Innebandymagazinet är före Caperiotäbys hemsida att berätta om "nyheten". [Länk] till artikeln på Innebandymagazinet.

Hot och hån av spelare börjar bli old men det finns såklart fler vinklar av en händelse och hur man ska möta den. Två bloggare båda lagt upp synpunkter som man båda kan hålla med om. Fischerström och Ingrid i Umeå

Det är ju lite mer respektgivande att under en match göra 5 mål än att hota någon?

På måndag är det TV-match för Caperiotäby, jippi! De ska till Unihoc-arena i Mora. Söta, älskade Mora! Mora har väl inte gjort någon bländande start i SSL medan Caperio gjort det tveksamt men ändå en vinst i snaste matchen mot AIK. Hoppas på poängslakt då jag behöver en del poäng i Drömfemman. Men denna säsong blir nog inte allt som man förväntar sig som så håller tummarna! Tror dock att Caperiotäby vinner komfortabelt!

Och är man i Mora måste man gå till Helmers Cafe och köpa sig en Morabulle, visst räcker en bulle till tre personer för de är extremt stabbiga men gosh va de är goda!

Men innan måndagens match ska jag titta på dam-innebandy faktiskt, händer inte allt för ofta men Caperiotäbys damer möter Hagfors i Tibblehallen. Alltså Tibblehallen kl. 14.00. Entré, 40 kr!

Hade även tänkt gå ner till Åkersberga sporthall imorgon (lördag) och titta på Åkersberga-Hammarby men vi får se. 13.30 börjar matchen iallafall!

Ha en toppen helg! // Cicciilia

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback