Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Storvreta


Hade ju hoppats på att få skriva -Yes! Caperiotäby vann och den här dagen har varit helt underbar och hela evenemanget var toppen!", men icke!

Tror att vi tar matchen först och sedan lite klagande!

Innan matchen dragit igång satt man som vanligt och lyssnade på "Caperiotäby"-musiken, det var inte hemma-match, men så gott som, det kändes sådär bra och mysigt i sig!

Matchen började ju helt galet bra, mål efter bara 16 sekunder av ingen mindre än Patrik Hagberg, sådär tidigt att man inte riktigt hann med att se vad som egentligen hände! Och sen kom en utvissning på en Storvreta spelare och sen, Boom, 2-0, och sedan 3-0. För bra för att var sant? Sen kom 3-1 målet! I denna period hade Caperiotäby ett riktigt övertag tycker jag faktiskt! Jag tänkte -De klarar sig ju rätt bra trotts att inte Hyvärinen är med! Men sen var det slut på glada dagar!

I andra perioden så kom då ännu ett mål från Caperiotäby, denna gång var målskytten Bron-Sundbom! Dubbel utvisning sedan då det hettade till lite mellan *trumvirrvel* Rappel och Öhman, vilken överaskning va! Att de har humör, nej men det har man väl inte sett förut! Sen kom ett jobbigt mål, 4-2. Men sen blev det ytterligare två Caperiotäby mål, började andas ut och vad händer då? Två mål i baken!

Ja i tredje så gör Storvreta mål tidigt men Caperiotäby var inte sämre och gjorde också mål! Sen blev det helt plötsligt lika och då gjorde Mikulski 8-7 målet och man tänkte det vore ju riktigt nice om Mikulski fick gör det avgörande målet mot sin gamla klubb men nej! Storvreta gör två mål och sedan var de förbi! Och med 50 sekunder kvar proppar Holtz Ackevi som i sin tur blev jävligt förbannad, har aldrig sett honom så där någonsin faktiskt och jag antar att han sa något olämpligt (Japp, han sa fitta[Länk]) till antingen Holtz eller domaren och får Matchstraff 3. Synd att matchen slutade som den gjorde, det var ju annars en väligt underhållande match.

Dagenspoängkung, den helt lyssande Patrik Hagberg, 2+3p och även en femma av magget! Och tillsammans med Sundstedt och Bron-Sundbom blev Hagberg dagens målskytt!

Hyvärinen spelade inte idag. Inte heller Eriksson, problem med knä?

Denna match kan man säga var helt upp och ner, ledning i första och fokus tapp på slutet? Låter inte bekant tycker jag!

Mikulski, tummen upp! Har nu nummer 23 btw!

Madde hälsar: Det var stora ytor vid bortrehörnen!

Intervju med Jäderlund! [Länk]

Och det var så fint när vi idag höll en tyst minut för Odelberg/Balrog spelaren som dog i våras, Mikael Dahlqvist, svårt att inte bli berörd!!! Fy vad jobbigt det var!


Och nu till lite klagande! Hur tråkig var inte matchen mellan Balrog-AIK?! Halvsov genom hela matchen, en riktig besvikelse trotts att Balrog kämpade på riktigt bra!

Publiksiffran, 2717 personer, pinsamt dåligt. Ha, jag som tyckte att jag räknade bara en anning för överskattat. Men som sagt var, marknadsförinen av detta evenemang har ju varit dålig... eller har den ens funnits över huvudtaget. De enda ställerna jag sätt reklam om evenemanget är på ABCs hemsidor och på Innebandy.se och Innebandymagazinet, det räcker inte om man vill dra folk! Detta måste ju bara varit minus på ekonomin!  Man var ju redan besviken över att de tog Caperiotäbys premiärmatch från Tibblehallen till Hovet. Man trodde väl sedan att det kommer nog bli roligt ändå, kul att de gör något! Men nej, BESVIKLSE! Hela evenemanget, BESVIKELSE!

Caperiotäby har fått nya tröjor, ser väl inte sådär dundersnygga och proffsiga ut! Från riktigt underbara tröjor till korpen-tröjor!


Nästa hemmamatch, RIKTIGA HEMMAPREMIÄREN, spelas den 3 oktober (Zlatans födelsedag!) mot Warberg! Det är en söndag och alltså börjar matchen kl.17.00 i Tibblehallen! Men innan dess har de ett borta möte mot Pixbo den 27 september som sänds på TV4Sport kl 19.00!

Glöm inte heller att första TV-matchen sänds redan på måndag, då är det Falun-AIK. Sändningen börjar kl. 19.00!

Nu är jag så sur och grinig att jag tror det är bäst att jag slutar knappra på tangenterna! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?
Skrivet av: Ingrid i Umeå

Sköna inlägg du skriver. Har läst ett gäng. Märks att du älskar CT.

2010-09-19 @ 12:33:15
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback