Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Dalen

Yes, yes, yes! Va underbart! Hade lite bad feelings inför matchen men vilket Caperiotäbyjobb! Tack!

Trevande första period, solklar straff dock. Var inget snack! Tyckte att det kändes lite läskigt i början sådär! Men det gick ju framåt! 1-1 efter första!

Andra perioden, chanser åt båda hållen, lite slarv hit och lite slarv dit, men ändå stabilt... vet dock inte hur dessa ord passar ihop men det var iallafall känslan! Ett Dalen-mål i slutet av perioden. Men som sagt var ett mål är ju knappt någonting!

Tredje, Caperiotäby fixar och trixar i femmorna, Hedengran kommer in. Går ner på två kedjor och vips så var flytet igång! Första målet, 1.29 (Sundstedt, Eriksson), halv minuten senare Edlund (Hyvärinen). Dalen tar TimeOut. 2.08 Hedengran(Ackevi)! Så underbart! Äntligen så blev det ett stort hål i Dalen-buren! Caperiotäby fortsatte stabilt men man kan inte låta bli att tänka på att det är massor av tid kvar och segern är långt långt borta! Hegengran igen, 5-2! Dalen utvisning, dags att öka på ledningen, 6-2 Sundstedt! Nej nu kan de ju inte bara tappa det här! Blev tillslut en 7-3 seger! *Segerdansen*!

Flest assist idag, Ackevi och Hyvärinen med 2 ass. Flest mål, Sundstedt med tre mål! Dagens poängplockare, Ackevi(1+2p) och Sundstedt(3+0p)

Vilken fysisk match det var idag, så där brukar inte Caperiotäby spela. Och ännu mer eloge till er då ni spelade hårt men inte fult. Inte en enda Caperiotäby utvisning, eller jo, om Bodén missat straffen! Men fortfarande, mycket bra!

Ackevi, vad han driver, man vekligen ser att han trampar igång hela laget flera gånger!

Ingen Måwe på plan denna match heller, men snart blir det nog dags!

Galet imponerad av Eriksson, vilken back!

Inget TV-golv?! Var kravet, skit i mattan och kom och filma eller ta mattan och filma någon annanstans? Jag föredrar utan!

Hedengran, vilket inhopp!

Hade en ny "introfilm", var lite distraherad dock så jag såg inte så mycket av den!

Finns massor av intervjuer på både Innebandymagazinet och Innebandysajten!

Intrevju med Binge i Expressen!

Alltså jag är så glad! Tre poäng mot formstarka Dalen, jag var som sagt lite nervös. Men Caperiotäby ryckte upp sig eller... de spelade som de brukar spelar!

Nej, dags att publicera, uppdaterar nog lite i inlägget snart då jag kommit på allt jag glömt!

Kom redan på en grej, Ramsin, vilka räddningar han stod för idag!

Nästa match är mot nykomlingarna Linköping, där ska Caperiotäby ta tre poäng, de bara måste det. Annars är det ajöss med fjärdeplatsen! Den matchen spelas den 21/2 och även den matchen sänds via TV4Sport!

Nästa hemma match kommer nog att bli en intressant historia! Falun vann ju förra mötet med hela 10-3! Men Caperiotäby nu är inte samma Caperiotäby som spelade då! Och sedan har Caperiotäby även historian i ryggen, 3 vinster i de senaste fyra matcherna lagen emellan! Men man kan ju inte heller leva på gamla meriter! Den matchen spelas redan den 23/2, i Tibblehallen såklart, med matchstart 19.00!