Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Falun

Hej!

Dagens match var lite jobbig alltså! Segern satt långt inne! Väldigt långt inne!

Första perioden startade väl i hyfsat tempo, sådär lagom på! Sen får Falun ett skit-mål rent ut sagt! Ramsin får den på handen men han får inte tag på den och vips så låg den i mål. Svårt att förklara hur det gick till men skit-mål var det! Blir en hel del chanser åt båda hållen, lite hawaii sinsemellan, sådär allmän ofokusering! U2:a mot Falun på klockren högklubba men Caperiotäbys PP gav inget mål!

Andra perioden. Ett förlösande förstamål trodde man att det kom när Sundstedt visade vägen och satte 1-1 målet men 50 sekunder senare så gjorde Hajo 1-2. Och Det var en jobbig match, båda lagen slet och slarvade. Hawaii. Otillåtenträngning på Urwäder, ja det var rätt domslut. Detta Caperio BoxPlay lekte de bort, sprang och höll boll och fintade i säkert en och en halv minut, lekande lätt! Gjorde det BP mycket bra! Sen kom det ett mindre lyckat PP. Domar-teamet hittar en U2:a på Sundstedt, fördröjande av spel... var såg de den? Ja det är verkligen en fråga, jag letar svar. Men ja även detta BP fixar Caperiotäby! Och det blir mer och mer grinigt på planen. Från båda håll.

Period tre. Tidigt PP som Caperiotäby inte utnyttjade denna gång heller. Men Sundbom visade lite jävlaronamma och satte 2-2 målet! Och sen var man tillbaka i slit och släng, och det lite grisiga spelet! Mosa, mosa, mosa. Rasmus Enström åkte ut på en otillåtenträngning då han trängt in Edlund i båset som i sin tur åkte in i Kari som stod snällt i båset! Undrar vem som fick mest ont, Edlund eller Kari? Kari såg ut att ha riktigt ont. Ackevi (kapten idag) försökte förhandla sig till en femma istället för en två men domarna håll fast vid sitt beslut! Hagberg sätter matchens första PP mål och Caperiotäby tar ledningen för första gången i matchen! Ketchup! Och Edlund gör minuten senare 4-2! Falun tar TimeOut. Caperiotäby höll i bra men Falun fick in en boll till. Thats it! 4-3 tillslut! Så skönt!

Nej inget finlir idag men ändå en seger. Skönt!

Idag saknades Hyvärinen och Mikulski!

Samma fråga gäller väl även denna match, var tog offensiven vägen? Lite grus i maskineriet eller?

Skott, 30-20. 11-3 i sista!

Sundstedt, Sundbom och Hagberg gjorde alla tre 1+1p!

Blev lite stolp och ribb-skott idag!

Urwäder spelade idag!

Enström, vilken boll-trollare han är! Skulle vilja se honom när han är på topp, och inte möter Caperiotäby!

Skulle lagt upp en nu Drömfemma men min enda ändring var att jag nu hade Ramsin i mål!

Nästa match är mot Mullsjö, borta, den 27/2 och nästa hemma match är mot Balrog och den spelas fredagen den 4/3!

Det var allt! God Natt! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?
Skrivet av: Ingrid i Umeå

Spelade på Falun... å då vann ni. Bara att ringa om ni behöver hjälp att vinna i framtiden... då spelar jag på motståndarena.

Angående Urväder... somliga har det:). Den killen skulle göra STOR skillnad i vilket lag som helst...