Cicciilias Innebandyblogg

Linus lämnar? Info tack


Fick idag en upplysning av Freddan(Tack!) om att Linus Jämtdal slutar och går nu vidare till klubben Rosersberg. För det första, fy va tråkigt! Han har ju spelat i Caperiotäby istortsätt från att jag började titta på innebandy och Caperiotäby så för mig så ska han bara finnas på planen, det bara är så! Och hur mycket har han inte gjort under dessa år? Först och främst tänker jag så klart på när han fick ansvaret att ta Caperiotäby till Semifinalen då han la två avgörande straffar och det gick vägen! Vilken kyla! Och sen var ju han och Hyvärinen superbra tillsammans i fjol! Har varit med och fixat två silver och ett brons! Nej supertråkigt är det men det är bara önska honom lycka till!

Men sen, Caperiotäby. Varför kommer inte infon ut på er hemsida? Det är väl ni som borde berätta nyheten för alla. Det är ju inte en obetydlig nyhet som att Pelle, 5 år i Örkelljunga åt pasta till middag idag! Det är en spelare som lämnar laget! Vad var det som stoppade nyheten? Allt är väl klart?

Tack Caperiotäby!

Men men, vi är alla bara människor!;)

[Länk] Rosersbergsinnebandy
[Länk] Marsta.nu
[Länk] Sigtunabygden

Om Linus flytt såklart!

Ja nu har ju den nya innebandysajten öppnats! Bra med konkurrens, alla dagar i veckan! Hoppas att båda sidorna levererar!

Innebandymagazinet publicerade idag backar med högst snittbetyg och den toppades såklart av Sundstedt, oväntat va! Mm...jätte. [Länk]

Och sedan uppmärksammades det att Ramsin inte stod i mål i matchen mot Sirius, första gången sen 2006. Samma där, han ska bara finnas på planen! [Länk]

Uppdatering: Alla målen i matchen mot Sirius finns på deras Youtube-kanal, Länk!

Gnäll, gnäll och mera gnäll! Nej dags att sova! Ha det! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback