Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Pixbo


Nej men hejsan! Vilken underbar match det blev idag, såg inte skymten av det Caperiotäby som spelade mot Storvreta för några dagar sen. Snacka om att ta sig i kragen!

Caperiotäby såg redan vid uppvärmningen riktigt taggade ut och kl 17.00 så var det gasen i botten på en gång! Caperiotäby fick en tidig utvisning och det kom väl ett skott i stolpen vid Ramsin men det var nog det enda som hände under de två minuterna! Caperiotäby gick in 100 % i varje byte och i varje närkamp vilket ledde till att Eriksson fick smälla in första målet då man lurat över målvakten till andra sidan! Sen kom det snygga framspelningar från både höger och vänster och gick fortfarande in 100 % i allt de gjorde! Pixbo fick inte chansen att göra speciellt mycket. Hyvärinen satte tvåan, Mikulski trean och Bron-Sundbom satte fyran med 2 sekunder kvar av första perioden!  

Bron-Sundbom kände väl blodvitring och började andra perioden med ett mål och då påbörjades det ännu en omgång av målregn, från 4-0 till 7-0 på 2 och en halv minut! Sen fick Caperiotäby ännu en chans att utöka ledningen då en Pixbospelare blev utvisad. Meeen Pixbo skötte detta Boxplay helt magnifikt och Caperiotäby fick knappt röra bollen under dessa två minuter.  Niklas Eriksson håller sig sedan framme igen och efter 12.28 står det hela 8-0! Sen blev det ytterligare ett Powerplay för Caperiotäby och denna gång var det Caperiotäby som höll i bollen, trampade omkring, vred och vände och med en sekund kvar att utvisningen gör Hagberg mål! Och varför bara göra ett när man kan göra två? 10-0 och en utvisad Norrman i paus!

Urwäder som gjorde en riktigt bra match kände för att göra mål så han slängde iväg ett skott från backen och den seglade in. 11-0! Caperiotäbys Mikulski utvisas sedan för slag och Pixbo håller bollen bra men får inte till några riktigt bra avslut, inte mycket flyt idag inte! Caperiotäby fixar det BP:t. Sen, ca tio minuter in i tredje gör Pixbo två mål och tar sedan en Timeout. Hjälpte inte speciellt mycket, Caperiotäby fick sedan en utvisning och med 15 sekunder kvar av den får Caperiotäby ytterligare en U2:a. Pixbo får spela 5 mot 3 i 15 sek. Pixbo får ett tröst mål men det blev en klar Caperiotäby seger idag! 11-3 blev slutresultatet!

Kapten denna match var Andreas Ackevi!

Bästa poängplockaren idag var Danne Bron-Sundbom och Patrik Hagberg med sina 2+2p!

Shit vad alla, verkligen alla, spelade bra idag! Det där var det Caperiotäby som man väntat på hela början av säsongen! Och nu är de här! Det var verkligen ingen som spelade ”mindre” bra! Allt var på topp och hade verkligen tagit sig i kragen och gett sig fan på att vinna idag! Bra jobbat, ni ska vara riktigt nöjda! Nu börjar man känna igen er!

Sundbom, från att jag förra gången inte ens ville ha honom på planen till att inte vilja att han skulle gå av, underbar förbättring! Inget larv denna gång!

Både Urwäder och Eriksson sköt idag, halleluja! Och båda kom med på protokollet! Hoppas att de fortsätter med detta! Säger det igen, de är så grymtbra!

Ackevi, hur äckligt bra var inte han idag då?!

Herregud, va det var underbart att se dem spela idag! Jag har verkligen inte något speciellt negativt att säga idag! Hmm… förutom publiksiffran, men det har ju inte med deras spel att göra! Till er som inte kom till Tibblehallen, Ni missade verkligen något!

Intervju med Hagberg på Innebandymagazinet. [Länk]
Intervju med Bron-Sundbom i Expressen. [Länk]

Kan ju också berätta att varken Edlund eller Sundstedt var med idag!

Patrik Hagberg

 

Niklas Eriksson

Danne Bron-Sundbom

Danne Bron-Sundbom och Rickie Hyvärinen

Patrik Hagberg

Andreas Ackevi

Danne Bron-Sundbom

Jag har tänkt på något ett tag, det hade varit sjukt intressant om man hade låtit Binge kommenterat och visat vad han skulle gjort under VM-finalen om han hade varit matchcoach, bara för att se vad han skulle ha gjort annorlunda! Han är ju ett geni! Nobelpriset nästa?

Såg föresten att Caperiotäbys Tobias Johansson har blivit coach för Täby FCs H2:or!

Nästa match spelas borta mot formstarka Warberg och nästa hemmamatch blir det innebandyfest då Caperiotäby tar emot ärkerivalerna AIK på parketten, dvs derbymatch! Så det är bara att klicka in på Caperiotäbys hemsida och köpa biljetter! Ingen vill missa den matchen!

Imorgon är det Tv-match och där möts Caperiotäbys kommande motstånd, Warberg mot AIK, kan nog inte bli annat än mycketspännande! 19.05 på TV4Sport!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?
Skrivet av: Ingrid

Vilken hyllning!

2011-01-10 @ 01:12:30
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Skrivet av: Cicciilia

Ja, och det var de värda!;)

2011-01-18 @ 16:17:28
URL: http://cicciilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback