Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Storvreta Kvartsfinal 2


Faan! Förlust igen! Men kan ju trösta er med att Caperiotäby spelade mycket bättre denna match än förra! 

Denna historia blev lika intensiv som förra, massor av utvisningar, tjafs, folk som gillar att lägga sig på golvet bara för att. Och då även en Caperiotäby-förlust. Helt sjuk match.

Båda lagen började känna på varandra i början, sätt ribban får matchen, men det fantastiska domarparet utvisar både Stenberg och Eriksson för hårt spel. Billigt. Men inga mål. Caperiotäby får spela PP efter att Berggren smällt Ramsin (på fingrarna?). Hann inte riktigt med där men men.  Sundstedt fick bollen i hooken och svepte in bollen i mål! Fint var det! Kristoffer Svensson utvisas sedan för upprepade förtelser, även den kändes billig då båda lagen höll på lika mycket.  Men Caperiotäby klarade ut det BP. Team Råsbrink utvisar Urwäder, Sundbom håller inte med, dunkar klubban i sargen, 2 minuter även på honom för protest mot domslut! Storvreta spelar alltså 5 mot 3. Caperiotäby gör ett jättejobb i BP första minuten, krigar och krigar och håller undan. Med fyrtio sekunder kvar av BP så gör Ackevi mål efter en fin passning signerad Hyvärinen! Såå Bra!!! Mål i tre mot fem, har Caperiotäby ett superBoxPlay eller vadå!?  I 18 matchminuten gör Berggren 2-1 efter ett skott utifrån och även 2-2 målet kommer. Då lite turligt genom en retur på Ramsins fot. 2-2 efter en långt ifrån tempolös första period.

Klintsten utvisas två minuter för hårt spel. Caperiotäby spelar hyfsat PP tills Storvreta får till ett skott som Ramsin är på och som sedan Sundstedt rensar undan på mållinjen. Han beträdde tydligen mål området. Var på ”fel” sida av planen så jag kan inte säga om det är rätt eller fel. Det döms straff och Det är Kohonen som tar den. Ramsin var följsam och Kohonen var inte det. Inget mål denna gång för Kohonen. U2:a på Sundstedt alltså. Efter denna utvisning spelar Caperiotäby finfint, spelar sitt spel! Men 10.24 går Ackevi på mål och Klintsten, Klintsten får en smäll och Ackevi ansågs göra det för att skada. En fem-minutare blir det. Suck! Storvreta gör ett relativt tidigt mål i fem-minuteren men efter det fick de inte så där jättemånga lägen och i sista utvisnings minuten snurrar Hagberg upp hela Storvreta på läktaren, härligt att se!

Sen är det ombytta roller, Kohonen lyfter klubban på en Caperiospelare och det döms nu till Caperiotäby straff.  Satt och hoppades på ett namn som skulle lägga straffen men Sundbom blev det. Miss även denna straff alltså och två minuter delas då ut till Kohonen. PP-linan trampar på och Sundstedt lägger in bollen till Edlund i slottet som släpper den och en obevakad Hyvärinen kan lägga bollen i mål!

Samuelsson gör sig skyldig till en klar utvisning för liggande spel, och Storvreta protesterar högljutt.

Andra perioden slut och 4-4! Svettigt!

I tredje börjar Caperiotäby i numerärt överläge och 1.01 gör Herr Caperiotäby 4-3! Lovely!  Storvreta svara snabbt och Stenberg får fram bollen till en obevakad Kohonen som stod och lurade vid bortre stolpen. Skit! Hård kamp från båda lagen! 6.00 gör Ramsin en jätteräddning men sen kan inte Caperiotäby hålla tätt. 5 kommer och sedan 6an. Caperiotäby tar såklart TimeOut och plockar Ramsin men utan resultat. 4-6 blir alltså slutsiffrorna…

Dagens kapten, Hyvärinen.

Dagens match inleddes med att man dels radade upp alla Caperiospelare på linjen, en efter en, riktigt fint. Men även att man uppmärksammade en spelare för hans fantastiska tid i Caperiotäby och Zunda. Johan Lundqvist, som spelat över 600 matcher i samma klubb och spelat i den ökända "Rysskjedjan". Som tack för allt han gjort så fick han gratis inträde till samtliga hemmamatcher, livet ut! Stort ,och tack! [Länk till inlägget på CT:s hemsida]

(Tror aldrig att det tagit så här lång tid att skriva ett inlägg som idag)

Idag delades det ut hela 11(6 och 5) U2:or och en femma!

Satt och tittade på statistik i slutspelet och Caperiotäby leder BP kills med sina 90%, de dödar alltså 9 av 10 BP! Det är bra siffror det!

Hyvärinen verkar ha kommit igång igen och var för mig, matchens bästa spelare.

Filmande? Oj oj, nu är det någon som måste ta sig en titt i spegeln och vara lite kritisk istället för avgudande. Öhman var ju ingen "fair play" spelare idag heller.





Nej, han är inte sådär blek på riktigt men lampan är det blått ljus i! :)















GIF kvalitet, japp, sämst men roligt ändå!


Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att Caperiotäby vinner på måndag. Säsongen kan inte ta slut så här!

Hoppas på ruggigt bra spel i Fyrishov på måndag! Kom igen nu Caperiotäby, ni kan bättre än såhär! Det vet både ni och jag!

//Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback