Cicciilias Innebandyblogg

Svensson, Jämtdal, Hedengran


Varje onsdag, kl 12.00 publicerar jag mina spelarpresentationer, alltså hur jag uppfattar spelarna! Tar tre spelare åt gången!

Denna omgång:
#18 Svensson
#22 Jämtdal
#12 Hedengran

Svensson, den vindsnabbe forwarden från Åkersberga! Farten och de fina handlederna gör Svensson till en toppspelare! Snabbheten är hans största styrka, stressar motståndarbackarna mycket bra, springer lätt ikapp alla(möjligtvist väldigt jämnt med Samuelsson), kontringar. Ingen back kommer ikapp honom om de väl tappat honom, då är det bara målvakten kvar att överlista. Och med hans snabbhet är han även snabb tillbaka när det blir dags att vända hemåt! Supersnabb alltså, vilket gör att han oftast spelar i speedlinan!



Jämtdal

Jämtdal Lämnade Caperiotäby efter årsskiftet för att spela i Rosersberg. Hade sin bästa säsong förra säsongen med ett supersammarbete med Hyvärinen, kom inte riktigt upp i den standarden i år men kapaciteten finns absolut där. Jämtdal är en kvick liten spelare med ett sinne för spelet. Sen visade han ju även i fjärde kvartsfinalsmatchen mot Storvreta för några år sedan att han har mod och ett sinne för straffläggningar, satte då sin första straff och sedan den avgörande SD-straffen otroligt kyligt!

Jämtdal

Hedengran

Hedengran kom till Caperiotäby inför denna säsong från Järfälla! Är en spelare som man sätter in på planen om man vill röra om lite, t.ex. i matchen mot Dalen var det jämt länge, in med Hedengran och rör om lite och vips så trillar målen in! Tycker att han är himla lik Hagberg i sitt sätt att spela, springer och springer, hugger och hugger. En fräsch fläkt när målskyttet låst sig för andra spelare!

Hedengran

//Cicciilia
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback