Cicciilias Innebandyblogg

Minnen från säsongen 09/10

Hej, ja nu när säsongen är slut men många minnen har man fått, kände för att plocka fram lite härliga och några tråkiga minnen från säsongen, det har ju hänt en hel del! Har länkat till inläggen i bloggen efter varje minne, klickar man på länken öppnas inte ett nytt förnster, bara så ni vet!

Vi börjar väl med de roliga minnena:

3. Caperiotäbys match mot Västerås hemma skulle vissa sig bli ett riktigt målkalas för Caperiotäbys del, efter första perioden stod det bara 3-1 och sedan i början av andra kvitterade till och med Västerås till 3-3 men sen lossnade det utav bara helskotta och på de sista två perioderna gjorde Caperiotäby 13 mål! Matchen slutade med hela 16-3! I denna match fick Danne Bron-Sundbom kliva över 250 poängs strecket och matchen ligger även med på målrikastematcherlistan! [Här]

2. Hemma matchen mot Järfälla ledde Järfälla långt in i tredje med 7-5 men med fem minuter kvar tar Caperiotäby ut Ramsin och på de sista 80 sekunderna av matchen går Caperiotäby från tvåmåls underläge till vinst med 8-7, helt otroligt starkt gjort, måste kännts löjligt snopet för Järfälla att falla så hårt sista minuterna. [Här]

1. Sista semifinalsmatchen mot de då regerande mästarna AIK, tvungna att vinna matchen för att komma till Globen, säsongens sista hemma match. Stämningen i hallen var obetalbar och att det blev vinst med 7-4 gjorde inte detta minne tråkigare, stående publik och haglande applåder. Danne Bron-Sundbom hade en toppen kväll och stor glädje i Täby över att man äntligen skulle till Globen efter tre års väntan! [Här]

Säsongens tråkigaste är:

3. Förlusten i DM-finalen mot Balrog, förstår inte att Balrog kunde vinna mot Caperiotäby, visst kanske Täby inte satsade fullt ut på en DM-final men mot Balrog, kom igen, och Balrog ledde inte en enda gång under hela matchen med tog tillslut ledningen med en minut kvar och det räckte. [Här]

2. En annan tråkighet är såklart finalen, klart att den svider i hjärtat, det är ju liksom inte vilken förlust som helst, komma på andra plats igen, det hade varit klart roligare med en guldmedalj men man kan tydligen inte få allt här i livet så det är bara på den nästa säsong! ...men som sagt, det svider! [Här]

1. Årets mest pinsamma var när det började regna in på planen i matchen mot Järfälla. Kommunen hade länge vetat om att det läckt in vatten på andra ställen i hallen men ignorerat det, i och med denna vattenläcka från taket halkade minst tre personer under de få minuterna som spelades och matchen fick avbrytas trots att Caperiotäby gjort allt för att stoppa läckan. Jobbigt för Caperiotäby att spela med sån pinsam kommun bakom sig. [Här]

Detta var mina speciella minnen och jag hoppas att nästa säsong bjuder på många många fler!

Måste bara skriva att Urwäder också skivit på för tre år till, dvs till 2013! Tummen upp!

Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?
Skrivet av: mister micke

Härligt att man kan följa Täby utan att behöva ända bort till Tibblehallen. Hoppas att detta fortsätter.

2010-04-23 @ 18:00:43
Skrivet av: CICCIILIA

Kommer absolut fortsätta skriva nästa säsong så det är bara att klicka dig in hit! Tack för kommentaren!

2010-04-24 @ 12:49:39
Skrivet av: Emma

Jag har en tävling på min blogg där DU kan vinna ett armband från cocoo.se & jag skulle bli jätteglad om du vill vara med och tävla.