Tänkte ta ut mina "specialmoments" under denna säsong, har verkligen varit upp och ner under hela säsongen!

2. Första kvartsfinalen
3. Säsongens hemmapremiär i spillror

Bästa

3. Är väl inget renodlat minne men vilket BoxPlay Caperiotäby
haft under hela säsongen, helt fenomenalt! Spelade bättre med en man mindre på plan än med en mer! T.ex. när Hagberg snurrade upp hela Storvreta på läktaren i sista hemma matchen eller när de i samma match gjorde mål i spel tre mot fem, signerat Ackevi!

2. Caperiotäby ledde näst intill hela matchen mot AIK, och spelade riktigt bra hela första och andra perioden men sen tog det stop. AIK kom närmare och närmare och till slut var de förbi med ett mål! Med en minut kvar tar Binge TimeOut och plockar Ramsin! Caperiotäby vände och vred och med två sekunder kvar klipper Hagberg till efter en fin passing från Hyvärinen och det går in!!! Var så sjukt glad då!

1. Mitt bästa minne från säsongen är matchen mot Pixbo! De malde ner hela Pixbo i småsmulor! Hade matchen innan spelat något så fruktansvärtdåligt mot Storvreta(vilka annars?) och sen så sa det bara pang! 11-3 blev slutresultatet och det var 100% på alla positioner i varje byte! Trodde att detta var vändningen! Man började se riktiga Caperiotäby igen! Spelglädje och lagarbete!

Patrik Hagberg

Sämsta

3. Första matchen på Hovet var verkligen en besvikelse. Inte nog med att Caperiotäby förlorade men också att hela evenmanget var supertråkigt! Man ville bara hem och det trots att det vanligtvis är svårt att slita mig från idrott. Tog bort säsongens första hemmamatch och la den i Hovet...och trampade på den. Och sen trampade lite till. Snälla inget Hov i första hemmamatchen nästa säsong. Snälla... Första hemmamatchen är ju helig!

2. Första kvartsfinalen. Vilken skitmatch. Bara blä blä blä! Allt emot Caperiotäby, verkligen allt! Allt jag har att säga om den matchen såhär i efterhand.

1. Matchen mot Helsingborg, det var ett FCH övertag på tavlan men annars väldigt jämnt! 2-4 i paus och det kändes vidöppet, två mål upp är ju nada, det skulle blir en tokspännande tredjeperiod! Men ja, när spelarna kommer till omklädningsrummet är allt borta! Fokusen blir inte inte kvar i spelarna över huvudtaget. Ska ha en eloge för att de gick tillbaka in på planen, starkt! Från att ha varit en spännande match till bli en helt förstörd match gick på några få sekunder. Riktigt tråkigt...på många plan.

Ackevi, Hagberg och Eriksson

Denna säsong slutade precis som den började, med förlust mot Storvreta! Får hoppas att Caperiotäby börjar mot något annat än Vreta i kommande säsongen!